BAHAN
250gm butter
150gm gula castor halus
1bj kuning telur
30gm serbuk roti kuning
100gm serbuk badam
100gm tepung jagung - ayk
300gm tepung rose - ayak
250 badam cincang
300gm choc masakan
1bj telur putih
CARANYA
Campur mentega , gula dan kuning telur . Kacau rata
Campurkan tepung jagung , tepung rose , serbuk badam dan serbuk roti kedlm adunan mentega
Bulatkan doh kecik2 dan celup dlm dlm putih telur
Bakr pd suhu 180'c selama 30min
Sejukkan.
Setelah biskut sejuk celup dlm choc yg telah dicairkan dan masukkan dlm mangkuk kertas
Resepi: Kak Zue manis gula
Campurkan tepung jagung , tepung rose , serbuk badam dan serbuk roti kedlm adunan mentega
Bulatkan doh kecik2 dan celup dlm dlm putih telur
Bakr pd suhu 180'c selama 30min
Sejukkan.
Setelah biskut sejuk celup dlm choc yg telah dicairkan dan masukkan dlm mangkuk kertas
Resepi: Kak Zue manis gula
No comments:
Post a Comment